3764 Bódvarákó, Szabadság út 20.

  • Bódvarákó szállás 1
  • Bódvarákó szállás 2
  • Bódvarákó szállás 3

VENDÉGHÁZRÓL

A vendégház beruházása során egy új, minőségi 4 napraforgós szálláshely került kialakításra. Az ingatlanon két épület felújítása, átalakítása történt falusi szálláshellyé.

A főépületben két 3 ágyas szoba, padlásszoba és a szobákból nyíló vizesblokk került. A közös helyiségek és egyik szoba a hozzátartozó vizesblokkal akadálymentesen közelíthetők meg, illetve a vendégek által használandó ajtók mind küszöb nélküliek. A főépületben összesen 2 szoba, nappali, padlásszoba, étkező és konyha található. A melléképületben összesen 2 szoba 2x2 férőhely, közös használatú furdőszoba, előszoba található. A vendégház befogadóképessége 16 fő.

A vendégek számára a szobák televízióval és mobil internet csatlakozással vannak ellátva. A szállásnyújtás mellett előzetes egyeztetés alapján lehetőség van (érkezéskor és távozáskor) vonathoz vagy környéki buszállomáshoz való elszállításra autóval.

Bódvarákó és környéke turisztikai és kulturális látványosságokban bővelkedik (Római Katolikus Templom, Rákóczi-barlang, Esztramos-hegy, Szád vár) ami vonzó a természetet és kultúrát kedvelők és egyben pihenni vágyók számára. Bódvarákótól nem messze található a Rakacai-tó, ezen turisztikai adottságot kihasználva a falusi szálláshely mellett, a horgászturizmust is szeretnénk megcélozni.

Az Esztramos-hegy lábánál található egy mesterséges tó, ahol horgászati lehetőség van díjfizetés ellenében. A kínálatunkhoz tartozik a halászat, 4 db halászbot felszerelést tudunk biztosítani.

Együttműködési megállapodásokat kötöttem (Rákóczi-barlang, Eszterházy-Koós Kastély, Árpád-kori templom, hagyományos tevékenység bemutatása, tanösvény) annak érdekében, hogy a hagyományos szálláslehetőségen túl minőségi szolgáltatás csomagot tudjak kínálni a vendégek számára.

A vendégház egész évben nyitva tart.

Szükség esetén kerékpárt tudunk kölcsönözni.

ÁRAK

A vendégház szállásdíja 8000 Ft/fő/éj.

Az éjszakák ára 8000-9000Ft/fő/éj között van szobától és igénytől függően. Háromtól több éjszakánál ill. csoportnál szintén kedvezményt adunk. Kiemelt időszakban (hosszú hétvége, ünnep) az árak változhatnak.

János vendégház Bódvarákó
János vendégház Bódvarákó
FŐÉPÜLET

A főépületben két 3 ágyas szoba és a szobákból nyíló vizesblokk került kialakításra. A közös helyiségek és egyik szoba a hozzátartozó vizesblokkal akadálymentesen közelíthetők meg.

János vendégház Bódvarákó
RENDEZVÉNYTÉR

Vendégházam adottságait kihasználva, elsősorban a gyermekes családokra, baráti társaságokra kívánok összpontosítani. E célcsoport jellemzője, hogy szabadságukat szívesen töltik olyan helyen, ahol mindenki hódolhat kedvenc időtöltésének, kikapcsolódással töltheti szabadidejét.

János vendégház Bódvarákó
MELLÉKÉPÜLET

A melléképületben kapott helyet a működéshez szükséges vizesblokki rész, az utcafronton nappali helyiséggel, az épület végében pedig egy társalgó, étkező helyiséggel.